Foto: Tanjug/AAP Photo/Jeff Chiu

Nije tajna da uspeh prečesto smeta ljudima i više od neuspeha.

Ben Lajons, poznati američki voditelj, nije štedeo Nikolu Jokića.

PROČITAJTE JOŠ

Njegova prozivka izazvala  je lavinu reakcija na društvenim mrežama, pre svega jer nije dobro informisan, a našao se pozvan da komentariše.

Ne dopada mu se što Jokić voli konje, a uz to je potpuno zaboravio ko je započeo sukob nakon kog se Markif Moris našao na parketu.

„Nisam fan Jokića. Ne sviđa mi se njegovo ponašanje, umalo je ubio jednog od braće Moris. Onda je ostavio svoj tim na cedilu, isključen je u odlučujućem meču plej-ofa i to u trećoj četvrtinu. Kakvo je to ponašanje? Apsurdno je. Onda tera nekog konja da ga vuče tamo po Srbiji“, nasmejao se Lajons.

Onda je počeo da sudi o Nikolinim košarkaškim kvalitetima.

„Nikola je fantastičan košarkaš, ali evo šta je moj problem sa njim. Kao što bi mene moji prijatelji napali za Entonija, jer je unikatan u napadu, ne u drugom stvarima, takav je i Jokić. Poseban je u ofanzivi, napade morate da igrate preko njega, kao kod Mela, ali ni jedan ni drugi nemaju taj sledeći nivo. Ne možete da imate igrača koji je labilnost u odbrani. Pa onda bude isključen na meču“, pričao je Lajons.

Ipak, ubrzo je povukao kočnicu kada je shvatio da nema podršku, ali samo privremeno.

„Nikola je MVP, ali su ovako napadali i Mela i hoću da vidim isti takav nivo energije i protiv Jokića. Kome je Melo trebalo da doda loptu, Pablu Priđoniju od 35 godina“, opet se pravdao Ben.

Drugi voditelj ga je podsetio da je Jokić uveo Denver u plej-of bez Džamala Mareja i Majkla Portera Juniora.

BONUS VIDEO Jokić iznad svih – ko je u top 10 najplaćenijih u NBA istoriji?

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar