Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović objasnio je neke od glavnih stvari koje će crveno-beli morati da urade da bi pobedili Bajern.

Zvezda ima 0-4 skor u elitnom takmičenju i uz Bajern je jedna od najgorih u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Znamo kakav skor imamo u Evroligi i da nije krenulo kako treba. Mislim da utakmicu u petak protiv Bajerna igramo pod moranjem da pobedimo, igramo pred našim navijačima. Imamo veliku odgovornost i obavezu da odigramo kvalitetno i uzmemo prvu pobedu u Evroligi“, rekao je Ivanović dva dana pred meč.

Zvezda dočekuje Bajern iz Minhena u petak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Imali smo i neke pobede u ABA ligi gde smo igrali loše. Pobeda je to što se broji, kao što takođe, kad neko vidi naš skor, vidi četiri poraza. Bilo je pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ekipa može dosta, ali moramo da igramo jako i treniramo jako da bismo odigrali i ovu utakmicu kako treba“, kaže Ivanović.

VIDEO: Luka Vildoza stigao u Crvenu zvezdu

Neki od aduta su očekivano, Luka Vildoza i Nemanja Nedović koji još nije debitovao u povratničkom mandatu.

„Kako ne, došao je Luka Vildoza koji je na prve dve utakmice pokazao da je vrhunski igrač i treba da se priključi Neda koji treba da bude definitivno najbolji igrač ekipe. Sa njima dvojicom mislim da je ekipa dobila mnogo i nadam se da će Neda odigrati ovu utakmicu sad. Prošao je period uvođenja gde smo se navikavali jedni na druge i mislim da je sad vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu“.

Ivanović je opisao neke od glavnih tačaka igre Bajerna koji je prethodnih sezona počinjao bolje nego sada.

„Ekipa Bajerna je u istoj poziciji kao i mi. I njima je utakmica pod moranjem. Ono što igraju u poslednje dve sezone je izuzetno fizička košarka, sa mnogo preuzimanja, sa snažnijim bekovima, sa brzim centrima koji mogu da čuvaju bekove. Naše prilagođavanje toj njihovoj fizičkoj igri, igri gde dosta skupljaju i pomažu kod prvog pasa, gde igraju čvrsto, da je to jedna od glavnih stvari“.

BONUS VIDEO Džon Holand za Sport Klub: Da i Zvezda bude tim pit-bulova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar