Foto: Printscreen/Facebook/Natalija Maćešić

Branislav Jokić, Nikolin otac, otkrio je nove detalje zbog kojih centar Denvera ovog leta neće igrati za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ

Govorio je o odnosu sa novinarima i izneo nove informacije Jokićevog otkazivanja reprezentaciji ovog leta.

„Jednostavno se izviniš ljudima, ako je takav dogovor da ne želiš da ništa posebno da komentarišeš. To je Nikolina zasluga i on jedini treba da komentariše. Nažalost su izgubili četvrtu utakmicu, Nikola je završio sezonu. Ima malih zdravstvenih problema sa snajom, koja je u drugom stanju. Ne znam kako će se to odraziti na zbivanja koja slede. Treba da se porodi u Americi. Ljudi treba da shvate da čovek treba da dobije dete i to je bitnije od svega ostalog“, rekao je Branislav Jokić za TV Sombor.

Pričao je i o MVP nagradi koju je osvojio njegov sin.

„MVP nagrada je zaslužena. Kad pročitamo koliko je novinara glasalo. Maltene jednoglasno. Normalno da nam je svima drago. Verovatno je i njemu. Nismo nešto mnogo pričali o tome. Braća su to najžešće doživela jer su bili prisutni tamo. Kao porodica u Somboru smo imali ogroman pritisak od novinara, ali smo imali prećutni dogovor da ne komentarišemo ništa“, rekao je Jokić.

Otkrio je i kako izgleda dan srpskog centra.

„Nikolin radni dan je bio ovakav: U pola 8 ustajanje, od 8 u teretani, oko 10 dođe u štalu, provede jedan deo dana ovde, potom ode na vikendicu, pa se uveče vrati i ide u grad, kao i svi mladi ljudi.“

Nisu mu poznati planovi koje Jokić ima za budućnost.

„Nema planova. I dalje ima ugovor sa Nagetsima. Da li će biti promene ugovora… O tom potom. Uglavnom, radno mesto ga čeka. Treba da radi dalje, da zadovoljava sebe, klub, gazde, navijače, porodicu“, rekao je, između ostalog, otac najboljeg košarkaša planete.

Podsetimo, Nikola je ovim rečima objavio odluku da ne igra za Srbiju.

„Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti“, rekao je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare