Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović uputio je poziv Željku Obradoviću i Zoranu Saviću da na zajedničkom sastanku razgovaraju o važnim pitanjima za srpsku košarku.

PROČITAJTE JOŠ

„Pozivam mog prijatelja Željka Obradovića i Zorana Savića da sednemo zajedno za sto i porazgovaramo o stanju u srpskoj košarci i naprave određene korake u smirivanju pritisaka i tenzija koje su prethodnih dana bile nepodnošljive za sve“, rekao je Nebojša Čović aludirajući na nedavno završen Kup Radivoja Koraća.

Na pitanje novinara da li i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović takođe ima otvoren poziv, Čović je odgovorio da „on nije dovoljno kompetentan i stručan da vodi takve razgovore ali i da je on najveći krivac za ta dešavanja kao i hajku na njegovu porodicu“.

Kada su u pitanju optužbe koje su došle od strane prvog čoveka Partizana zbog uvredljivog transparenta na račun Željka Obradovića, Čović je samo kratko odgovorio.

„Svako razmišlja u okviru svoje pokvarenosti, što bi rekao moj prijatelj Aleksandar Tijanić koji više nije sa nama i koji nam fali u ova vremena“.

Na pitanje o objavljivanju budžeta Crvene zvezde, Čović je rekao da je želeo da sve bude transparentno.

„Nismo želeli da ljudi u inostranstvu znaju sve, a u Srbiji ništa. Znate, mi imamo stalne revizije zbog Evrolige i mora da se zna gde je otišao svaki cent. Zvezda je za deset godina potrošila 44 miliona evra što je budžet Reala za jednu sezonu“, objasnio je Čović.

BONUS VIDEO Navijači Partizana gađali Ostoju Mijailovića bakLjom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare