Foto:printscreen7instagram.com/thechelleyj

Nije htela da ćuti.

Veliki skandal je potresao Ameriku kada je objavljena informacija da je NBA zvezda Majls Bridžis uhapšena zbog nasilja nad svojom ženom.

Bridžis jr uhapšen je u sredu u Los Anđelesu zbog optužbe da je pretukao ženu.

PROČITJTE JOŠ

Igrač Šarlot Hornetsa je nakon bekstva uhapšen i sproveden u zatvor.

Policija je došla po prijavi žene koja je izjavila da je bila u svađi sa Bridžisom koja se pretvorila u fizički obračun.

Bridžisa nije bilo kada su policajci stigli, a ženi je morala da se ukaže lekarska pomoć.

U međuvremnu se oglasila i Mičel Džonson supruga Majlsa Bridžisa koja je na društvenim mrežama podelila slike nasilja koje je pretrpela uz emotivnu ispovest.

Slike na kojima se vidi njeno lice izgledaju jezivo, a ona otkriva da je pretrpela brojnepovrede.

„Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više da ćutim. Dozvolila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da traumatizira našu decu za ceo život. Nemam šta da dokazujem svetu, ali neću dozvoliti nikome ko bi mogao da uradi nešto tako užasno da nema kajanja i da slika nešto što ja nisam. Neću dozvoliti ljudima oko njega da me ućutkaju i lažu da bi zaštitili ovu osobu. To je neetično, to je nemoralno, to je zaista bolesno. Boli me srce jer sam oduvek imala nadu, a toliko ljubavi i koliko god ovo bilo strašno za mene, vreme je da se zauzmem za sebe. Neću više ćutati da štitim druge jer sebe i svoju decu cenim više nego bilo čiju ‘sliku’.… Fraktura nosa, zgloba, pokidana bubna opna, pokidani mišići na vratu od gušenja dok nisam zaspala i teškoća. Potres mozga. Ne treba mi saosećanje, samo ne želim da se ovo desi nekom drugom, samo želim da ova osoba dobije pomoć, moja deca zaslužuju bolje. To je sve što želim. Boli, sve boli, boli ova situacija, što je najvažnije, plašim se i boli za svoju decu koja su svemu bila svedoci. Molim vas poštujte privatnost moje porodice i prestanite sa odvratnim glasinama i optužbama“, napisala je Džonson.

BONUS VIDEO Ivica Zubac o Jokiću, idealnoj balkanskoj NBA petorci i igranju za Hrvatsku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare