„Ubice mog oca“ stigle do NBA, Vučević ima i omiljenog lika

Košarka 24. apr. 202022:57 > 22:59
Podeli:
jokić dončić
Foto: EPA-EFE/JOHN G MABANGLO

Dobar glas daleko se čuje, a i dobra slika se još dalje vidi… Serija “Ubice mog oca” ovakvu potvrdu dobila je direktno iz NBA pre dva dana, kada je Nikola Vučević, preko Tvitera upitao “Zna li neko kad će da se emituje peta sezona ovog televizijskog dela”, ne krijući da je završio gledanje četvrte.

“Odlična serija”, kaže Vučević za Nova.rs, dodajući da mu je omiljeni lik Mirko Pavlović, koga maestralno glumi Marko Janketić.

Ol-star centar Orlanda ne krije da da nije imao strpljenja da čeka emitovanje epizoda u redovnom terminu.

“Znate da je sada pauza u NBA. Više je slobodnog vremena, pa sam preko EON uzeo opciju da mogu da gledam unapred. Sad čekam nastavak”, kroz smeh dodaje Nikola.

Nije samo ova serija bila na repertoaru u američkom domu porodice Vučević.

“Gledali smo ‘Južni vetar’, takođe odličan, a spremamo se za ‘Senke na balkanu’… Ima i dobrih američkih serija, poput ‘Milijardi’ (Billions), ‘Crne liste’ (The Blacklist)… ‘Prijatelje’ (Friends) mogu da gledam u repriznom treminu, ali mislim da nisam jedini.”

Nikola čeka nedelju i nove dve epizode ’Poslednjeg plesa’ Čikaga.

PROČITAJTE JOŠ

“Pa, ko ne čeka? Ne znam šta bih mogao da dodam, osim što su mnogi rekli: ‘Najbolji košarkaš svih vremena’.”

Nije mogao Vučević da propusti još jedan film u kome je košarka glavna tema, ‘Veliki povratak’ (The way back), sa Benom Aflekom u glavnoj ulozi.

“Da ne pričam detalje, jer bih možda nekome pokvario užitak, ali dobar film, sa odličnim glumcem”, završio je Vučević kratku listu preporuka šta bi ljudi mogli da pogledaju u vremenu kada je kretanje ograničeno zbog koronavirusa.

Slično je i na Floridi.

“Kao svi igrači, i ja održavam kondiciju u skučenim uslovima. Nadamo se da će uskoro da se situacija stabilizuje. Do tada ostaje nam da se pazimo i vodimo računa jedni o drugima”, završava Vučević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar