Vučević
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Bili Beron, košarkaš Crvene zvezde, na Instagramu Evrolige, demonstrirao je pojedine vežbe kao predlog pratiocima kako da na zdrav način prekrate vreme tokom izolacije, a gost tokom "treninga" bio je Nikola Vučević.

Amerikanac je sa košarkašem Orlanda pričao o brojnim temama, a prvo što je pitao NBA zvezdu bilo je ko mu je omiljeni igrač u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ

„To je teško pitanje. Veliki sam navijač Crvene zvezde, još od malena. Pratio sam vaše igre ove sezone i radovao sam se plej-ofu. Ne bih izdvojio nikog posebno. Voleo sam Dijamatidisa, on je legenda. Kada sam bio mlađi imao sam ih i mnogo više, ali kada si i sam igrač na košarkaše gledaš iz totalno druge perspektive“, istakao je Vučević koji je govorio i o omiljenom igraču koji je nosio crveno-beli dres:

„Nisam bio spreman za ovo pitanje. Ne znam da li ga znaš, on je igrao za Crvenu zvezdu kada sam imao možda 13, 14 godina. To je Leri O’Benon, takođe tu je i Skuni Pen koji je bio jedan od prvih Amerikanaca koji su igrali u Zvezdi. Takođe, Gurović“, rekao je Nikola Vučević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar