Denver Nuggets-Brooklyn Nets
Nikola Jokić, Denver Nuggets-Brooklyn Nets Foto:Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Da li je ovo način da se dođe do titule?

Pregovori između Kajrija Irvinga i njegovog trenutnog kluba Bruklin Netsa ne idu najboljim putem, te se može očekivati da ovog leta „oproba tržište“.

PROČITAJTE JOŠ:

Irving je protekle sezone odigrao samo 29 utakmica, zbog toga što nije želeo da se vakciniše, a udog se priča o tome da li će ostati u Bruklin, koji nije opravdao očekivanja i zvanje „drim tima“.

Za američkog plejmejkera interesuju se Los Anđeles Lejkersi i Njujork Niksi. Znajući to postoji mogućnost da ponovo u tandemu budu Lebron Džejms i Kajri Irving, koji su prethodno sarađivali i u Klivlend Kavalirsima, koji su osvojili titulu 2016. godine.

Irving je član Netsa od 2019. godine, kada je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 136 miliona dolara. Naredna sezona bi mogla da mu donese najviše novca do sada, 36,5 miliona dolara.

Što se tiče Niksa, oni već dugi niz godina nisu konkurentni za šampionski prsten, a dolazak Kajrija bi značajno promenio stvari. Ipak, zasada i dalje nema ozbiljnih naznaka da li će i gde Irving otići.

Protekle sezone beležio je 27,4 poena, 5,8 asistencija i 4,4 skoka.

Zanimljivo je da bi Lejkerse ovog leta mogao da napusti Rasel Vestbruk, koga bismo ponovo mogli da gledamo u tnademu sa Kevinom Durentom, sa kojim je igrao u Oklahoma Siti Tanderima.

BONUS VIDEO Stef Kari i Lebron obeležili NBA ol star meč u Klivlendu

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar