Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Bogdan Bogdanović je bio najbolji pojedinac pripremnog susreta u kojem su Sakramento Kingsi posle dva poraza, konačno stigli do pobede i to nad LA Klipersima, 106:102.

Bogdanović je imao svoje veče na Diznijevom imanju u Orlandu, za nepuna 34 minuta na parketu, bio je najefikasniji pojedinac susreta sa 21 poenom, a imao je i četiri skoka i tri asistencije uz šut 7/15.

PROČITAJTE JOŠ:

S druge strane, Nemanja Bjelica je igrao skoro 27 minuta, postigao je tri poena uz po četiri skoka i asistencije.

Ta trojka Bjelica u poslednjem minutu bila je od velikog značaja jer je donela vođstvo Kingsima od 102:100 i to na 26 sekundi pre kraja.

Bio je to meč sa velikom dramom u finišu, rezultat se u samom finišu menja, čas su vodili jedni, čas drugi, na kraju treba reći da je Sakramento ipak zasluženo stigao do trijumfa.

Klipersi imali su tokom meča imali prednost od 52:43, i to posle 24 minuta igre, ali su dozvolili sebi da je na kraju ispuste i izgube.

Kod Kingsa, Badi Hild je dodao 17 poena, a trojica su imali po 12, DeAron Foks, Harison Barns i Hari Džajls, dok je Dakvan Džefris upisao 11.

Kod Klipersa, Pol Džordž je imao 19, Markus Moris poen manje, a Kavai Lenard 17. Terens Man je imao učinak od 12, a Redži Džekson od 11 poena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar