Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Lebron Džejms, jedna od zvezda NBA karavana, poručio je da će ovog leta prekršiti svoje pravilo da se tokom leta isključi sa društvenih mreža.

Naredne noći počinje nastavak sezone NBA u Orlandu na Floridi, u specijalizovanom epidemiološkom „balonu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo će se narednih nedelja igrati mečevi završnice regularne sezone, a potom plej-of.

Dakle, konačno se nastavlja NBA liga! Timovi se nalaze u Diznijevom kampusu na Floridu, a restart kreće sa duelom dva prvoplasirana tima na Zapadu Los Anđeles Lejkers – Los Anđeles Klipers (03.00). Kvota na Lejkerse je 1,60, a na Kliperse 2,60.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč LA Lejkers – LA Klipers.

Ovo će, bez dileme, biti veoma bitan pokazatelj šta nas očekuje ovog leta, u momentima kada su svi odavno trebalo da budu na nekim plažama, a ne u borbi za šampionski prsten.

PROČITAJTE JOŠ: Šakil o Denverovom čudu: Čoveče, mali ima baš sve…

Kako god, Džejms kaže da će ovog puta biti aktivan ne samo na parketu već i na telefonu.

„Sve ovo na Floridi izgledaće drugačije. Neću isključivati telefon tokom takmičenja, ne mogu sebi to da dozvolim. Moram da proveravam kako su svi u mojoj porodici, svakog dana…Ne mogu da dozvolim sebi da izgubim kontakt sa svakim. Biću zaključan kao i svi drugi u ovakvim uslovima. Ne bih da varam kolege iz tima, navijače, sebe. Biću spreman“, rekao je Džejms.

Kada je odlazio na Floridu, početkom meseca, rekao je da „mrzi što mora da napusti porodicu“.

“ Komunikacija i liderstvo uvek mogu da budu konstantni, to su stvari nad kojima sam oduvek imao kontrolu. Ipak, ništa ne može da vam zameni to da kada se probudite, budete u svojoj dnevnoj sobi, kuhinji, sa decom, igrate video igrice sa dečacima ili vežbate sa njima. To ne možete da ponovote. Ja nisam sada tamo“, zaključio je Džejms.

Dobra vest za Lejkerse je da će igrati verovatno i Entoni Dejvis koji je imao problema sa okom, posle jednog duela sa Marklom Karter-Vilijamsom iz Orlanda u pripremnom meču.

Dejvis je trenirao i očekuje da nastupi.

„Takav je plan. Videću se još jednom sa doktorima i dobiti odgovor od njih kakvo je stanje. Planirano je za sada da igram“, poručio je Dejvis.

NBA – regularna sezona, nastavak

Petak:

Nju Orleans – Juta 00.30

LA Lejkers – LA KLipers 03.00

Bruklin – Orlando 20.30

Portland – Memfis 22.00

Vašington – Finiks 22.00

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar