Nikola Jokić o MVP u NBA i Bogdanu Bogdanoviću
Foto: Tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

"Žao mi je što nisam mogao s Bogdanovićem da se družim pre utakmice, ali valjda će sve ovo jednom proći", kaže Nikola Jokić ekskluzivno za Nova.rs.

Naš portal imao je mogućnost da prisustvuje video konferenciji posle ubedljive pobede Denvera nad Atlantom rezultatom 126:102 u noći između nedelje i ponedeljka.

Uvek je lepo videti srpske igrače na NBA terenu, sada su Jokić, najbolji centar sveta, i Bogdan Bogdanović, sjajni šuter Atlante, bili jedan naspram drugog. Krenuli smo redom…

PROČITAJTE JOŠ

Prva zvezda Nagetsa je u svom stilu, skromno, pričao o još jednoj sjajnoj partiji i nije dozvolio da ostanemo uskraćeni za odgovor do kraja o Bogdanu.

Jokić je prikazao još jednu MVP partiju i ubedljivom trijumfu nad Hoksima doprineo sa 16 poena, 10 skokova i 8 asistencija, pa su mu još dve samo nedostajale za novi tripl-dabl.

„Uvek kažem, doći će kada bude najpotrebnije. Nikad nisam jurio brojke, statistiku i to slično. Sve to dođe kada treba. Bitno je da smo pobedili“, kaže kao i uvek skromni Jokić na pitanje Nova.rs o MVP partijama ove sezone.

Taman da priča krene dalje i da kolege mahom iz SAD nastave s pitanjima, „Džoker“ je sprečio da ostanemo bez odgovora dok ga nismo podsetili o čemu smo još pričali.

„Bogdan se još oporavlja posle povrede, vidi se da je, ne ranjiv, ali je malo sporiji. Atlanta ima sjajnu ekipu, imali su devet pobeda na poslednjih 11 utakmica i ići će samo na bolje“.

Foto: Printskrin Zoom

Nažalost, zbog situacije u svetu, mogli su da se vide i proćaskaju samo na parketu.

„Žao mi je što nismo mogli da se družimo pre utakmice zbog svih ovih protokola (oko korone, prim.aut). Nadam se da će i to sve već proći, pa ćemo moći i privatno normalno da se vidimo, ne samo na terenu“, naglasio je srpski centar za naš portal.

PREPORUČUJEMO

Još malo o utakmici posle koje je i trener Denvera Majk Meloun bio prilično zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

„Kada bismo svaki put odigrali ovako, bilo bi dobro. Cela ekipa je bila sjajna, lopta je kružila, igrali smo nesebično i tada je uvek lakše. Gordon je igrao fenomenalno, prihvatio je ulogu, zna zašto je došao. Nekada ćeš dati 25 poena, a nekada 5-6 ali ćeš čuvati najboljeg igrača, ima pravi pristup i to je najbitnije“, podvukao je Jokić.

Pohvalio je posebno novajliju Arona Gordona, koji je i sam rekao je uživanje igrati za Nagetse, te da su ga momci fenomenalno prihvatili.

„Sa Jokićem je mnogo lako igrati, znamo šta traži od nas na parketu. Od početka mi je bilo mnogo zabavno. Stvarno ima čudesnu moć dodavanja, neverovatno koliko je dobar u tome, na bilo kom delu terena“, imao je Gordon samo reči hvale za najboljeg NBA centra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar