Foto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Aron Gordon I Džavejl Mekgi nisu previše čekali po dolasku u Denver kako bi navijačima iskazali svoje mišljenje o Nikoli Jokiću.

PROČITAJTE JOŠ...

Gordon je u Denver stigao poslednjeg dana za trejdove u NBA ligi, toplu Floridu i sunčani Orlando zamenio je znatno hladnijom prestonicom Kolorada, ali je praktično prvim rečima po dolasku u redove Nagetsa zagrejao srca ne samo navijača ovog tima, već i ljubitelja košarke na prostoru Balkana.

Naime, novinar Denver Posta koji prati Nagetse Majk Singer odradio je intervju sa Gordonom, a prva tema bio je, očekivano, Nikola Jokić:

„Tu sam kako bih mu olakšao posao“, rekao je Gordon.

Kako navodi Singer, doskorašnje krilo Orlanda otkrilo je da u ostatku lige Nagetse opisuju kao „opasan tim“, zbog čega nije skidao osmeh sa lica tokom predstavljanja, a koliko mu je značajan dolazak u ekipu koja ima predispozicije da se bori za titulu pokazuje i komentar samog Gordona:

„Veoma sam srećan jer sam pronašao nonvi dom. Činjenica da ću igrati značajne utakmice mi dopušta da dam sve od sebe. Verujem da ću koristiti ekipi, da će mi značiti ovaj „restart“ karijere i da ću moći da doprinesem novom sistemu i pomognem novom treneru. Postojalo je još nekoliko ponuda, ali mislim da je Denver bez ikakvog problema najbolji izbor“, rekao je on tokom predstavljanja.

Svoje zadovoljstvo jer će imati priliku da igra sa Jokićem izrazio je i Džavejl Mekgi:

„Mislim da ćemo funkcionisati savršeno. Imaću mogućnost da „napadnem“ svaki šut, znajući da će Nikola moći da uhvati svaki skok, i da, ukoliko napustim svoju poziciju, predstavlja odlično osiguranje“, rekao je Mekgi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar