Dejan Musli
Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Želela je Andora na završnom turnir ACB lige u Valensiji (17-30. jun) da pokuša da napadne rivale sa Dejanom Muslijem. Želeo je i Musli da aktuelnu sezonu završi na terenu s "kneževima".

Srpski internacionalac je po povratku redovnim obavezama posle pauze zbog koronavirusa, trenirao sa Andorom. Pripremao se se za put u Valensiju. Čak je i doputovao sa timom u grad gde će se održati završnica španskog šampionata, ali je stručni štab, posle konsultacija sa lekarskim timom, odlučio da ga odmori, odnosno da ga ne registruje.

PROČITAJTE JOŠ

Razlog je upala Bekerove ciste, koja se brzo sanira. Međutim…

„Hajde da kažemo da je u pitanju uobičajena povreda kod igrača posle duže pauze (ovog puta uslovljene pandemijom koronavirusa). Ali, s obzirom na to da je kraj sezone, da smo dugo bili van trenažnog procesa, kao i da se završnica igra po ubrzanom sistemu, ljudi iz Andore nisu želeli da bilo šta rizikujemo da ne bi došlo do jače upale, već su mi predložili da preskočim turnir, kako bi imao vremena da se odmorim i budem spreman za narednu“, kaže Musli za Nova.rs.

Srpski centar je praktično sloboda igrač.

„Da. Istekao mi je ugovor sa Andorom, koja je i na ovaj način, ne želeći da na bilo koji način dovede mene u rizik, pokazala izuzetnu ozbiljnost i profesionalnost“, dodao je Musli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar