Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Veljko Mršić, trener košarkaša Zadra, rekao je da očekuje da njegova ekipa može da odigra dobru utakmicu protiv Partizana i dodao da, pre svega, mora biti dobra u odbrani.

Košarkaši Zadra u subotu 7. novembra od 21 čas gostuju Partizanu u utakmici šestog kola ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Partizan je ekipa koja je sastavljena kako bi se vratila u Evroligu, imaju velike ambicije. Slabo su otvorili sezonu, imaju jednu pobedu više od nas u ABA ligi u ovom trenutku. Idemo da odigramo dobru utakmicu, pre svega moramo biti dobri u odbrani i videti koliko se možemo nositi s jednom takvom ekipom kao što je Partizan. Promenili su trenera, te će njihovi igrači sigurno imati veliki motiv kako bi se pokazali u što boljem svetlu. Mislim da možemo odigrati dobru utakmicu i to očekujem“, izjavio je Mršić.

PROČITAJTE JOŠ: Filipovski: Nisam se čuo sa Duletom, Partizan je velika čast

Zadar ulazi u ovu utakmicu posle poraza na domaćem terenu protiv Splita, dok će Partizan pokušati opravdati svoju ulogu favorita s novim trenerom Šašom Filipovskim.

„Ovo je utakmica koja će biti izrazito teška i izazovna za nas. Moramo dati sve od sebe, moramo biti bolji nego što smo bili i treba verovati da možemo nešto da napravimo. Ne idemo da se predamo“, rekao je kapiten Zadra Dominik Mavra.

Utakmica se igra u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram