Foto: Promo

Zaštitni znak mladih crno-belih košarkaša je ofanzivni skok, a kompanije Mozzart – igra na humanost!

Lider u priređivanju igara na sreću asistiraće Košarkaškom klubu Partizan u akciji za pomoć nezbrinutoj deci – svaki ofanzivni skok igrača juniorskog i kadetskog tima ove sezone vrednuje se sa 200 dinara.

Od početka šampionata, prikupljeno je oko 90.000 dinara, a taj iznos se će rasti sa svakom novom „ofanzivom“, uz pomoć Mozzarta.

„Svi ljubitelji košarke znaju da se nivo borbenosti jedne ekipe najčešće ogleda kroz igru u odbrani i posebno kroz skok u napadu. Zbog toga smo došli na ideju da svaki ofanzivni skok naših kadeta i juniora nagradimo novčanim iznosom koji ćemo zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa kompanijom Mozzart donirati u humanitarne svrhe. Do sada je prikupljeno blizu 90.000 dinara, a verujemo da će do kraja sezone biti još mnogo više. KK Partizan već više od dve decenije sarađuje sa domovima koji brinu o deci i omladini bez roditeljskog staranja, pa će nam biti drago da prikupljeni novac na kraju takmičarske sezone i ovog puta usmerimo ka njima“, izjavio je Ivan Ivković, PR menadžer KK Partizan.

Za borbene momke u crno-belom, ovaj parametar je više od obične statistike. Pogotovo zbog humanitarnog karaktera akcije.

„Ofanzivni skok ti daje novu šansu posle promašaja. To je nešto dodatno, nešto što često pravi razliku u jednoj utakmici. Ova akcija će nam biti dodatan motiv da u tom segmentu igre budemo još bolji, a ujedno i da na taj način pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ko zna, možda baš iz nekog skoka u napadu dođemo do pobede u najvažnijim utakmicama sezone koje nas tek očekuju“, rekao je Nikola Radovanović, mladi košarkaš Partizana koji se često priključuje i prvom timu.

Kompanija Mozzart kroz svoju društveno odgovornu misiju kontinuirano pomaže domove za nezbrinutu decu, najčešće kroz akciju Humanitarni tiket u podne. Zato je rado podržala i „ofanzivu“ trofejnog srpskog kluba.

„Hvala mnogo našim prijateljima iz KK Partizan, ovo je pravi primer kako timskom igrom možemo da napravimo velike akcije i pomogemo onima kojima je to preko potrebno. Navijaćemo za mlade momke da ostvare što više ofanzivnih skokova, kako bi iznos donacije na kraju sezone bio što veći“, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u Mozzartu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar