Miloš Teodosić Foto:LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Trener Virtusa Serđo Skariolo kaže da bi Miloš Teodosić, srpski plejmejker uskoro mogao da se vrati na parket.

Teodosić nije igrao takmičarsku košarku skoro četiri meseca, od 18. juna, a Skariolo je najavio da bi to moglo da se desi možda do Partizana u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Virtus taj meč igra 20. oktobra, a u međuvremenu ima još tri utakmice, prvo protiv Bajerna, pa protiv Verone u domaćem prvenstvu i onda protiv Žalgirisa u Evroligi.

„Kada će se Teodosić vratiti? Nadam se da ću ga imati u četvrtak. Ako bude dobro na treningu onda ću moći da ga ubacim na nekoliko minuta“, rekao je Skariolo posle pobede nad Palakanestrom, a nekoliko dana pred meč sa Bajernom.

Virtus tu utakmicu igra u četvrtak uveče od 20.30 po srednjeevropskom vremenu, a Skariolo je i ranije govorio o stanju svog pleja.

EPA-EFE/FILIP SINGER

„Teodosić ima problem sa kukom, to nije ništa nepoznato i redovan problem na startu sezone. On je poseban igrač i moći će da se vrati u tim tek kad se potpuno oporavi i fizički bude spreman, u pravoj formi. Ne želimo da rizikujemo ni sa kim, posebno ne sa njim“, opisao je Skariolo pre nekoliko nedelja.

Teodosić je propustio početak sezone zbog te povrede, a letos je propustio pripreme nacionalnog tima Srbije, nakon što mu se na saradnji zahvalio Svetislav Pešić, selektor „orlova“.

Kada je reč o Partizanu, crno-beli su do sada odigrali u Evroligi jednu utakmicu i poraženi su od Albe. Virtus je upisao poraz od Monaka.

BONUS VIDEO: Navijači pesmom podržali košarkaše Partizana posle poraza u Berlinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar