Vladimir Jovanović; Foto: ABA/Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović želi da njegova ekipa igra dobru košarku protiv Primorske, uprkos problemima u kojima se nalazi.

„Čekaće nas jako motivisan tim koji je prethodnih sezona igrao dobru košarku. Uz sve finansijske probleme koje su imali, uspeli su da pronađu način da opstanu u elitnom takmičenju. Siguran sam da će, bez obzira na dosadašnje rezultate, pronaći energiju i motive da protiv nas u subotu izgledaju najbolje što mogu“, rekao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

Mega će u subotu od 19 sati gostovati Primorskoj u osmom kolu ABA lige.

„Mi bez obzira na sve probleme koji su izazvani koronom, u ovim okolnostima koje nisu normalne, moramo da nađemo način da igramo dobru košarku. Posle utakmice sa Krkom, očekujem reakciju igrača, da budu na višem energetskom nivou i da budu u boljem intezitetu što se tiče napada i što se tiče odbrane“, naglasio je trener Jovanović.

Košarkaš Mege Jovan Novak veruje da njegov tim čeka teško gostovanje i da ne sme da zavara skor domaće ekipe.

„Očekuje nas teško gostovanje u Kopru, gde ne sme da nas zavara trenutni skor domaće ekipe, koja je na istom terenu pre dva kola namučila Zvezdu. Ukoliko mislimo da napravimo dobar rezultat moramo da popravimo pristup u odnosu na meč sa Krkom. Pored kvalitetne pripreme meča koja sigurno neće izostati, veoma je bitno da u isti uđemo koncentrisani i sa velikom dozom energije, i ukoliko to ostvarimo, imaćemo dobru šansu da ostvarimo novu pobedu, koja bi nam puno značila pred kraću pauzu koja sledi u ABA ligi“, kazao je Novak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram