Foto: KSS

Mega se plasirala u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobedom nad Mladosti iz Zemuna (93:69), a trener Vlada Jovanović veruje da mogu i korak dalje.

Njegovi izabranici su meč četvrtfinala u Novom Sadu prelomili serijom 16:1 u poslednjoj četvrtini.

PROČITAJTE JOŠ

„Kup je, za nas, veoma važno takmičenje, iako ne donosi plasman u Evropu. Došli smo ovde sa ambicijom da napravimo što bolji rezultat“, rekao je Jovanović.

Trener Mege analizirao je duel protiv Mladosti.

„Bila je ovo dobra utakmica, nakon odlične uvodne četvrtine, u drugoj smo protivniku dozvolili veliki broj poena, a početkom treće su došli i na šest poena zaostatka. Tada smo dobro reagovali u odbrani, na šta se nadovezao i nešto bolji šut za tri poena i došli smo do sigurne prednosti. Imamo dan pauze, a potom i polufinale, kada ćemo ponovo biti motivisani i nadam se da ćemo doći do nove pobede“, podvukao je Jovanović.

Mega će u borbi za finale igrati u subotu sa pobednikom meča FMP – Vojvodina.

„Nikad se ne bavim prognozama, svaka ekipa koja nam bude rival u subotu dać sve od sebe da uđe u finale. Siguran sam da ćemo imati pravog protivnika i da će utaknica biti dobra. Očekujem od moje ekipe da tom meču priđu sa velikom dozom motivacije i da sa dobro energijom napravimo dobar rezultat“, zaključio je Jovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar