Foto: Printscreen Youtube

Novi košarkaš Partizana Matijas Lesor priključio se timu crno-belih i izrazio nadu da će klub iz Humske osvojiti titule.

„Tek sam stigao ovde, pa moram da se upoznam sa timom, sastavili su dobru ekipu. Prvi trening mi je prošao dobro i očekujem da ćemo imati uspešnu sezonu“, rekao je Lesor za Partizvanov Jutjub kanal.

PROČITAJTE JOŠ:

Deo igračkog kadra Lesor poznaje preko video snimaka, ostale će upoznati na treninzima, a priznaje da ga pritisak uspeha motiviše da izgara na terenu.

Prokomentarisao je i činjenicu da je sa 26 godina jedan od starijih i iskusnijih u timu Željka Obradovića.

„Ne baš, da budem iskren, obično sam bio jedan od najmlađih u timu. Ovo mi je nešto novo, ali, sad imam dovoljno iskustva, bio sam na više mesta u Evropi. Igrao sam na visokom nivou i ako svojim iskustvom mogu da pomognem timu, to ću i uraditi“, kaže Lesor.

Veruje i da će napredovati kao centar kroz rad sa Žocom, jer ističe da su njegovi rezultati za svako poštovanje.

„Čuo sam mnogo stvari o Željku ali rekao bih da je najbolji trener u Evropi i sve što je postigao, može samo da se poštuje. Za mene je veliki plus što mogu da radim sa njim“.

Lesor priča da poznaje Lea Vestermana, Borisa Daloa, Žofrija Lovernja, Bandžu Sija kao momke koji su sa manje ili više uspeha nastupali u Partizanu, dok navijačima želi titulu.

„Znam sve te momke lično. Igrao sam sa Žofrijem i Leom u timu Francuske, znam Borisa Daloa i Bandžu Sija, bliski su mi prijatelji. Pričao sam sa njima pre nego sam potpisao. Znam i Dangubića jer sam i sa njim bio u ekipi. Uzubđen sam što sam ovde i što mogu opet da vidim srpske navijače. Partizan šampion, to je sve što mogu da kažem, nadam se da ćemo osvojiti titule i imati uspešnu sezonu“, rekao je Lesor i na kraju na srpskom dodao – ‘ajde.

Podsećamo, Matijas Lesor je tokom sezone 2017/2018 nastupao za Crvenu zvezdu, posle čega je igrao za Unikahu, Bajern, Monako i Makabi iz Tel Aviva.

BONUS VIDEO – Obradović: Četiri igrača van forme, razmišljam da je problem u meni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare