Marko Simonović, nekadašnji srpski košarkaš, a danas pomoćnik u stručnom štabu Crvene zvezde, ispričao je zanimljiv detalj iz svlačionice Srbije.

Naša reprezentacija od 17.30 u O2 areni u Pragu igra drugi meč na Evrobasketu, a Simonović je posle prvog i pobede nad Holandijom u petak uveče (100:76) bio gost emisije „Dribling“ na portalu Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

Tom prilikom prisetio se priče kada su „orlovi“ u Madridu pre osam godina igrali na Mundobasketu.

Spremali su se za polufinale protiv Francuske (90:85), a Simonović je otkrio kako je tada jedan od pomoćnika Aleksandra Đorđevića, Miroslav Muta Nikolić razgalio igrače.

„Uvek je puno anegdota, naravno ima tu svega i mnogo emocija i nervoze. Uvek za primer kažem, te prve godine 2014. kada smo otišli na Svetsko prvenstvo. Otišli smo tiho, igrali, grupa je bila… Naravno, tempirali smo formu, igrali sve bolje i sad protiv Francuza. Priprema za utakmicu, nervoza, polufinale Svetskog prvenstva, naboj. Ulazi Muta (Nikolić), korak po korak i kao: ‘Bili Mujo i Haso…’, ispriča čovek vic i mi smo veseli, jedva čekamo da izađemo i onako, kažem, motivacija maksimalna. Uvek tima toga“, ispričao nam je Simonović.

Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Marko Simonović u „Driblingu“ o moćnom startu Srbije na Evrobasketu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar