Marko Simonović pomoćni trener u KK Crvena zvezda kaže da nije bilo neophodno da Srbija već na startu Evrobasketa pokaže sve što ume.

Srbija je u prvom meču na kontinentalnom prvenstvu pobedila Holandiju sa 100:76.

PROČITAJTE JOŠ:

Simonović je, gostujući u emisiji „Dribling“ na Nova.rs, naveo da tim Svetislava Pešića još ima ponekog „keca u rukavu“ kog nije pokazao protivnicima.

„Siguran sam da ne treba da igramo najbolju košarku sada, nego tamo, 18. septembra ako bog da, to je jedno. A drugo, verujem da ćemo formu dizati tokom prvenstva. Mislim da sve apsolutno ide kako treba. I te neke kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo koje smo igrali pre samo turnira, nešto pokažete, nešto sakrijete. Nije dobro ni da tada pokažemo sve, a siguran sam da stručni štab na čelu sa trenerom Pešićem zna šta radi, da dozira i polako uvodi celu ekipu u ovaj neki deo“, objasnio je Simonović.

Srbija igra Evrobasket u grupi D, gde su još i Češka, Poljska, Izrael i Finska, pored Holandije.

Bori se da opravda ulogu jednog od favorita za titulu i da stigne do finala, gde je bila i pre pet godina kada je poražena od Slovenije u borbi za zlato.

Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Marko Simonović u „Driblingu“ o moćnom startu Srbije na Evrobasketu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar