Foto: EPA-EFE/ZIPI

Nije mu prvi put da priča o Partizanu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja poručio je da bi Partizan trebalo da bude stalni član Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub iz Humske se posle osam godina vratio u elitno košarkaško takmičenje nakon izbacivanja ruskih klubova, zbog rata u Ukrajini.

Bord Evrolige odlučio je da Partizanu i Valensiji dodeli specijalne pozivnice, a reakciju na to imao je i Hezonja, koji je više puta tokom karijere povezivan sa beogradskim klubom.

„Ovo nije ništa novo za njih, oba tima bi trebalo da budu permanentni članovi Evrolige. Sjajan potez“, napisao je Hezonja na Tviteru.

Hrvatski košarkaš izjavio je svojevremeno da bi voleo da igra za Partizan i pred njegovim navijačima, koji ga sada zasipaju porukama tražeći od njega da napusti Uniks iz Kazanja i dođe u Humsku.

Početkom meseca Hezonja se takođe oglasio na Tviteru, kada je prokomentarisao navijače i atmosferu na utakmicama pojedini klubova, među kojima se našao i Partizan

„Zaista mi nedostaju timovi sa ovakvom bazom navijača u Evroligi. Galatasaraj, Partizan, Bešiktaš… Dobra stara vremena“, napisao je Hezonja uz snimak navijača Galatasaraja sa jedne utakmice u turskom šampionatu.

Hezonja je prethodnih meseci povezivao i sa Real Madridom, ali taj transfer se (još uvek) nije dogodio. Hrvat je poznat po atraktivnim zakucavanjima, a bio je i najbolji igrač VTB lige u protekloj sezoni.

BONUS VIDEO Slavlje igrača i navijača Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram