(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

"Ja tada dobar auto, a oni nemaju bukvalno ništa"

Bivši kapiten Partizana i legendarni košarkaš Novica Veličković bio je gost podkasta „Jao Mile“, koji vodi Mile Ilić, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Tom prilikom Veličković je ispričao mnogo zanimljivih priča vezanih za svoju košarkašku karijeru, ali pažnju je privukla i ona o Vasiliju Miciću.

Novica je svojevremeno nakon tri sezone provedene u Real Madridu, gde je imao problema sa povredama, odlučio da se vrati u srpsku košarku, konkretno u Megu. To je bio pokušaj Veličkovića da oživi karijeru, ali ujedno i da pomogne mladim košarkašima Mege da se brže i bolje razviju.

U Megi je tada igrao i Micić, a Veličkovićeva priča o tome kako ga je vozio na maturu dovoljno govori o njihovom odnosu i atmosferi koja je tad vladala u timu.

„Meni je bilo ekstremno simpatično da Vasu vozim na maturu. Ja tada dobar auto, a oni nemaju bukvalno ništa. Imaju platicu, imaju sve obroke organizovane, ali nemaju oni sad ne znam šta. Njihovo treba da bude samo košarka“, počeo je Novica, pa dodao:

To je i Vasa rekao sad za Evroligu. Ja sam došao po njega, odvezao ga na maturu u Hajat, parkiramo se i u tom momentu je on faca. Meni je sad, brate, prelepo. Njima to u tom momentu znači, a meni je bilo stvarno ono: ‘Hoću'“.

Micić je nedavno osvojio Evroligu sa Efesom, te postao MVP finala po drugi put zaredom.

BONUS VIDEO Micić pokorio Evropu, pa zapevao čuvenu narodnu pesmu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare