EPA-EFE/CJ GUNTHER

Mučila ga je povreda, ali povratak nije bio slavan

Džoel Embid, trenutni MVP NBA lige, prokomentarisao je poraz Filadelfije od Bostona rezultatom 121:87 u drugom meču polufinalne serije Istočne konferencije.

PROČITAJTE JOŠ:

Siksersi su dobili prvi meč bez Embida, a sada su žestoko poraženi, zbog čega je bilo mnogo komentara. Ebid je propustio prethodna dva meča, a sada je imao samo 15 poena uz pet blokada i tri skoka.

„Osetio sam da će kada smo u prilici da odemo na 2-0 krenuti na nas. Očekivao sam to, ali nikad ne znaš. Sve je moguće pa možda bi bio isti rezultat i da sam se vratio u trećoj utakmici. Verovatno sam malo zarđao i nisam bio svoj, ali osećam da će ovo biti kako treba“, rekao je Embid.

Kamerunac ističe da je imao velikih problema.

„U utorak sam prvi put mogao da trenerim sa skokovima posle dve nedelje. Mnogo sam napredovao u proteklom periodu i naučio sam kako da čuvam sebe. Znam šta treba da radim u tim situacijama. Ponekad mogu da se umorim, ali protiv Bostona je sve bilo u redu i biće bolje kako dani budu odmicali. Boston je prvi došao do svake ‘ničije’ lopte, igrali su sa više odgovornosti od nas“, dodao je Embid.

Rezultat u seriji je sada 1-1, a naredni meč igra se u Filadelfiji.

BONUS VIDEO Ukradena lopta i asistencija Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar