Nikola Jokić, Majkl Porter Junior
Nikola Jokić, Majkl Porter Junior; Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski)

Majkl Porter Junior se već neko vreme suočava sa velikim porodičnim problemima, a sada mu je glavobolje zadao i treći brat.

Dževon Porter, mlađi brat Majkla Portera Džuniora, saigrača Nikole Jokića iz Denvera, uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju. Dževon ima 20 godina i igra košarku na koledžu Peperdajn, a uhapšen je zbog prebrze vožnje i to u alkoholisanom stanju.

Nakon privođenja je pušten na slobodu, ali će morati da se javi nadležnom sudu koji će doneti odluku o zakonski propisanoj kazni za ovo prekršajno delo.

PROČITAJTE JOŠ

Policija navodi da je Dževon Porter uhapšen 27. aprila oko 1.30 sati po lokalnom vremenu u Okrugu Bun u Misuriju. Prema izveštajima, on je vozio većom brzinom od dozvoljene, a pritom mu je utvrđena i veća količina alkohola u krvi.

Neverovatno vzuči podatak da je Dževon napravi prekrršaj samo nekoliko nedelja nakon što je drugi Porterov brat – Koban osuđen na šest godina zatvora zbog ubistva žene dok je vozio u pijanom stanju.

Uz sve to je iste nedelje kada je Koban osuđen na zatvor još jedan brat Majkla Portera Džuniora – Džonte, doživotno izbačen iz NBA lige zbog kršenja pravila o klađenju.

Sva tri događaja u vezi sa braćom Porter dogodila su se u razmaku nešto dužem od mesec dana.

BONUS VIDEO Nikola Jokić i Džamal Marej režirali pobedu Denvera za prolaz u polufinale Zapada NBA lige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar