Foto: Screenshot Youtube Enes Yilmazer

Majkl Džordan je napravio dom po svojoj meri u blizini Čikaga, a on je sve samo ne običan.

Legendarni košarkaš je sagradio vilu od 15 miliona dolara sa posebnim detaljima koja je ispunjena brojnim detaljima koji govore nedvosmisleno ko tu živi.

PROČITAJTE JOŠ

Sama kapija ima veliki broj 23, a kada se otvori dvojka odlazi na jednu, a trojka na drugu stranu.

Ovaj dom ima devet spavaćih soba i čak 19 kupatila, ali to je samo početak nestvarnog luksuza na 4.645 metara kvadratnih.

Svaka soba prostorija ima luksuzne detalje. Teretana je napravljena po njegovim ličnim željama, ima košarkaši teren u sklopu kompleksa, ali i teniski.

Ima mnogo zelenila kako bi povremeno mogao da odigra i neku partiju golfa (čak i zastavice imaju njegov logo). Ima beskonačni bazen koji je građen na poseban način, ali i prostoriju koju koristi samo za pušenje cigareta.

Očekivano je da pasionirani kockar ima i sto za poker, sto za bilijar, malu biblioteku, veliki vinski podrum, pa čak i sobu sa klavirom.

Svake godine samo za porez Džordan odvaja 100.00 dolara, a legendarni as ne uspeva da je proda već 10 godina.

„Kad imate toliko jedinstveno imanje koje je pravljeno po meri, biće to teška bitka“, rekao je Adam Rozenfildm konsultat za luksuzne nekretnine.

O tome je govorio i Majkl Nurmand, još jedan stručnjak za nekretnine.

„To je više kao da kupujete umetnine. Imate obične kuće čije su prošle prodaje bile mnogo sličnije jedna drugoj i imate neke od ovih većih, skupljih kuća koje su jednokratna situacija. To vam nije kao kupovina mleka, gde možete da pogledate onlajn i vidite koliko drugi traže“, rekao je Nurmand.

BONUS VIDEO Dan kada je Majkl Džordan završio karijeru i ušao u legendu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar