Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Bek Real Madrida otkrio zanimljivu priču

Košarkaš Real Madrida Fabijan Kozer ponovo će igrati u finalu Evrolige u Beogradu, mestu gde je 2018. godine postao šampion Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada je Francuz ubacio 17 poena Fenerbahčeu u finalu, ali je Dončić poneo epitet MVP-a, pošto je sa 19 godina imao 15 poena i četiri asistencije.

„Odigrao je sjajan fajnal-for, baš kao i ja. Bio sam toliko srećan što smo uzeli titulu, nije stvar u individualnim nagradama. Ako dobiješ i MVP, to je jagoda na šlagu. On je zaslužio“, prisetio se Kozer.

Njih dvojica bili su cimeri, a Kozer je otkrio interesantnu anegdotu iz sobe u kojoj su spavali.

„Pre finala, nisam mogao da spavam. Bilo je dva ujutru i nisam mogao da zaspim, ali Luka je spavao sve vreme. Hrkao je okrenut na stranu kao da uopšte nije bilo pritiska. Za njega je to bila samo još jedna utakmica. Taj klinac je bio poseban, kažem vam“, zaključuje Kozer.

Real će u finalu ove godine igrati protiv Efesa, a meč je na programu u subotu od 19 sati.

Utakmicu Fajnal for Evrolige možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO Luka Dončić i prvo finale Zapada u karijeri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar