Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Američki plejmejker Lens Stivenson mogao bi uskoro da potpiše ugovor sa Atlanta Hoksima.

Dobro obavešteni američki novinar Mark Štajn tvrdi da je saradnja na pomolu i da će Stivenson uskoro pojačati Atlantu, koja je osakaćena izostancima najbitnijih igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Bogdanović je već tri nedelje van terena, Tre Jang je takođe zaradio povredu, a van protokola za naredne mečeve biće i Danilo Galinari i Klint Kapela, koji su pozitivni na koronavirus.

Stivenson je do sada nastupao za Grend Repidse, razvojnom timu Denver Nagetsa, u Dži ligi. Lens nema NBA angažman još od sezone 2018/19, ali je tokom karijere bio i te kako zapažen.

Najpoznatiji je po duvanju u uvo Lebrona Džejmsa, dok ga je čuvao kao član Indijane. Sa „Kraljem“ je kasnije i zaigrao u Los Anđeles Lejkersima, pa je potvrđeno da nisu u lošim odnosima.

Umeo je da izvede briljantne krosovere i podeli asistencije bez gladanja, a prosek karijere mu je 8,6 poena i 4,2 skoka.

U NBA ligi odigrao je 12 sezona, za Indijana Pejserse, Šarlot Hornetse, LA Kliperse, Memfis Grizlise, LA Lejkerse i Minesota Timbervulvse i ovo bi mogao biti treći put da sarađuje sa Nejtom Mekmilanom, koji je trenutno trener Atlante.

BONUS VIDEO: Jokićevi drugari o basketu i biranju Nikole za ekipu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar