Foto: Tanjug/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Los Anđeles Lejkersi su doživeli težak poraz od Oklahome, u meču na koji je Lebron Džejms stigao u dresu Liverpula i šortsu sa bojama zastave Srbije.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je veliki navijač engleskog kluba, te ne iznenađuje činjenica da se pojavio u crvenom dresu, ali nije izvesno da je zaista imao ideju da ponese srpsku zastavu.

Pročitajte još: Voli da asistira više od svega, dabl-dabl Jokića u pobedi
Slučajnost ili ne, tek nije loše bar pomisliti na trenutak da je Lebron tačno znao šta radi.

Na terenu to nije izgledalo tako, njegova ekipa je od početka bila u zaostatku i nije uspela da opravda ulogu favorita, te je poražena sa 105:86.

Lebron je meč završio sa 19 poena i 11 skokova, a Dion Vejters je dodao 14, dok je podbacio Entoni Dejvis sa samo 9 poena, 8 skokova i 5 asistencija za pola sata igre.

Pročitajte još: Popovič o Jokiću – kratko, jasno i tačno
Na drugoj strani je sjajan bio Kris Pol sa 21 poenom, 7 skokova i 6 asistencija, Danilo Galinari je dodao 19 poena, a Stiven Adams je meč završio sa jednim manje.

Pobedu je ostvarila i ekipa Filadelfije nad Vašingtonom rezultatom 107:98, ali ona ostaje u senci povrede Bena Simonsa, koja navodno nije teže prirode.

U njegovom odsustvu komandu je preuzeo Džoel Embid i upisao 30 poena uz 11 skokova, dok je na drugoj strani Tomas Brajant imao 19 poena i 10 uhvaćenih lopti.

NBA, rezultati

Juta – Memfis 124:115

San Antonio – Denver 126:132

Vašington – Filadelfija 98:107

LA Lejkers – Oklahoma 86:105

Orlando – Toronto 99:109

Boston – Bruklin 149:115

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare