Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaši Partizana u 18. kolu ABA lige gostuju Krki, a meč u dvorani "Leon Štukelj" zakazan je za petak od 17 časova.

Nema stajanja za crno-bele… Nakon što su u sredu u uveče zbog novog kašnjenja letova u Turskoj sleteli oko 22.30 u Beograd iz Istanbula, već u 7.30 su ponovo bili u avionu.

PROČITAJTE JOŠ

Ovog puta, destinacija je Ljubljana, potom Novo Mesto gde će u petak od 17 časova gostovati Krki.

„Krka naročito na svom terenu ume da bude jako neugodan protivnik. I ove sezone su pokazali da zaslužuju svako poštovanje i mi u utakmicu moramo ući što je moguće bolje pripremljeni. Kako fizički, tako i glavom. Iza nas je utakmica u Evrokupu i situacija koju smo imali sa letovima u odlasku i dolasku iz Turske. Ona nam sigurno neće pomoći kada je svežina ekipe u pitanju, ali nemamo vremena da o tome razmišljamo. Već smo stigli u Novo Mesto i moramo da sav fokus prebacimo na teren i termin u petak od 17 časova“, istakao je trener Željko Obradović.

U prvom ovosezonskom meču protiv Krke, Partizan je u hali „Aleksandar Nikolić“ pobedio sa 92:45, ali Alen Smailagić očekuje drugačiju utakmicu.

„Krka igra veoma dobro na domaćem terenu i nikome u ligi nije bilo lako da ih tamo pobedi. Igraju čvrsto u odbrani, dok im se u napadu puno toga vrti oko iskusnog Stipčevića. Verujem da će nam biti daleko teže nego u toj prvoj utakmici. Mi ćemo uraditi sve da se što bolje pripremimo i da na terenu damo svoj maksimum“, istakao je Smailagić.

BONUS VIDEO Atraktivna zakucavanja igrača Partizana protiv Hamburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar