KAT
Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Košarkaš Minesote Karl-Entoni Tauns je sa javnošću podelio težak životni momenat u kom se nalazi.

On je naveo da je njegova majka u indukovanoj komi pošto je imala velikih problema sa disanjem, kao i da je priključena na respirator.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da je važno da svi shvate ozbiljnost onoga što se dešava u svetu sa koronavirusom i mislim da mogu da pomognem s obzirom na to gde je moj život trenutno i odlučio sam da u ovom klipu objasnim šta se dešava. Ranije ove nedelje su mi rekli da mojim roditeljima nije dobro. Prva reakicja je bila da tražim pomoć za njih odmah. Rekao sam im da idu u najbližu bolnicu i posle nekoliko dana bez napretka. Posebno je sestra govorila da mora da se testira na koronu. Bilo joj je sve gore i u bolnici su radili sve što su mogli. Bilo joj je bolje, imala je groznicu i temperaturu. Pluća su joj bila sve lošije, kašalj sve gori“, rekao je Tauns.

On je naveo da je dobio informaciju da se stanje pogoršalo.

„Objasnili su mi da ima probleme sa disanjem i objasnili su mi da su je stavili na respirator. Bilo joj je sve gore i bila je zbunjena svime i pokušavao sam da je ohrabrim i budem pozitivan. Ona je sada u medicinski indukovanoj komi. Sada mi samo daju podatke o njenom stanju. Teško je i svakodnevno gledamo kako ide, pozitivni smo“, istakao je Tauns.

Jedan od najboljih centara NBA lige je rekao da su on i njegov otac prošli testiranje i da su rezultati bili negativni.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram