Jovanović o Petruševu, tornjevima, Megi, Jokiću, Srbiji

Podcast 19. feb. 202118:28 > 18:55
Podeli:

Zašto je Filip Petrušev tako dobar, a uz to Mega igra fenomenalno ove sezone, koja je tajna i njegova i timska, i ne samo to, otkriva nam trener Vladimir Jovanović - gost novog izdanja našeg podcasta "Penâl"

PROČITAJTE JOŠ

Razvoj mladih igrača kao imperativ, a onda pravljenje rezultati i sve ostalo kao cilj. Deviza kojom se „mali veliki klub“ vodi godinama unazad i koja – daje rezultate.

Mega ove sezone igra fantastično predvođena tandemom budućih NBA igrača – mladih nada Filipa Petruševa i Marka Simonovića. Treće mesto u ABA ligi sa učinkom 12-6 i finale Kupa Radivoja Koraća dovoljno govore.

A, trener Vlada Jovanović veoma zanimljivo govori o svemu tome, uz poseban akcenat na „tornjeve bliznace“, tajnu posvećenosti Petruševa, Meginu filozofiju, regionalnu košarku, te boravak u Partizanu i neizostavnog Nikolu Jokića, a tu je i biser rođen 2003. godine po imenu Nikola Jović.

Dotakli smo se i reprezentacije Srbije, koja ovog petka (16) protiv domaćina „mehura“, selekcije Gruzije, i u nedelju (13) sa Švajcarskom, bije posledjne i ključne bitke u kvalifikacijama za Evrobasket 2022.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram