Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović kaže da su ofanzivni skokovi presudili u korist Partizana u drugom meču polufinala Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

U tom meču je Partizan pobedio sa 81:77 i izborio majstoricu za prolaz u finale domaćeg prvenstva.

„Ponovio bih jednu stvar koju je Dragan (Milosavljević, košarkaš Mege prim. nov) rekao, mi smo odigrali dva različita meča, kao i oni. U najavi sam rekao da je bitno da se odgovori na njihovu fizičku i kontakt igru. U prvom meču smo to uspeli, u drugom ne“, rekao je Jovanović posle meča.

Izdvojio je još jedan problem koji se posebno obio o glavu njegovim igračima, iako su u prvoj četvrtini vodili sa čak 15 razlike.

„Nismo na pravi način uspeli da organizujemo svoje napadačke kretnje, mada je veći problem bio odbrana gde su napravili skokove u napadu. Veći deo tih skokova se desila u četvrtoj četvrtini. Ništa, ostaje nam dva dana da se spremimo, oporavimo, damo sve od sebe na domaćem terenu. Čestitao bih Partizanu na pobedi i mojim momcima na požrtvovanju. Nismo to uspeli da zaokružimo. Lepo je što smo igrali pred ovim dobrim navijačima Partizana“, analizira Jovanović.

Treći i odlučujući meč se igra petog juna, a domaćin će biti ekipa Mege koja je u prvom susretu slavila 94:86.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar