Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da će u predstojećoj utakmici protiv FMP-a biti veoma važne čvrstina u napadu i odbrani.

„U ovoj utakmici će poseban značaj imati trčanje u kontranapadu i nazad, i odbrana defanzivnog skoka. Čvrstina u napadu i čvrstina u odbrani će biti veoma važna da bi se utakmica odigrala dobro i ekipa koja u subotu odigra čvršće će na kraju i biti bliža pobedi“, rekao je Jovanović, prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Mege gostovaće u Železniku ekipi FMP-a u subotu (21.00), u utakmici 18. kola ABA lige.

„FMP je odigrao jako dobro i konstantno prvi deo ABA lige. U pitanju je iskusan tim koji je sastavljen od internacionalaca, pre svega mislim na Džonsa, Nevelsa i Radonjića, to je osovina koja drži spoljnu liniju, dok unutrašnju drže Nerandžić, Tasić i Izundu. Najbolji kreator u ekipi je Džons preko koga ide većina napada, glavni šuteri su Nevels i Radonjić, dok sa unutrašnjih pozicija najviše idu preko Tasića i Nerandžića, a na drugoj strani u odbrani su jako čvrsti“.

Mega trenutno ima sedam pobeda i osam poraza u ABA ligi, dok FMP ima skor 10-4.

Plejmejker Mege Aleksa Uskoković rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica protiv ekipe koja „igra sjajno cele sezone, pogotovo na domaćem terenu“.

„Želimo da popravimo utisak iz prošlog kola kada nismo bili na svom nivou. Energija i pristup moraju da budu na najvišem nivou i biće potrebno da odigramo kvalitetno na obe strane terena kako bi došli u priliku da dođemo do pozitivnog ishoda“, rekao je Uskoković.

BONUS VIDEO Dejan Radonjić o porodici, Zdravku Čoliću, forama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar