Foto: KLS

Ubedljivom pobedom nad Slogom – 91:72, Vršac je zadržao korak za vodećim tandemom na tabeli KLS, Vojvodinom i Zlatiborom.

Vrščane su do novog trijumfa sa po 17 poena, vodili Stefan Simić i Lamar Nelson, s tim da je Simić upisao i osam asistencija. Jedini dvocifren u timu iz Kraljeva bio je Đorđe Simeunović koji je upisao 20 poena, četiri trojke.

Dosta uzbuđenja viđeno je u dvorani kraj Morave, gde je Džoker stigao do brejka nad Čačkom 94 i to pogotkom u samom finišu – 85:87.

PROČITAJTE JOŠ

Heroj Somboraca bio je Zakari Simons koji je bio brži od sirene, a sa 21 poenom je bio drugi najefikasniji u redovima Džokera, poen više ubacio je Aleksa Jugović. Po 17 poena u Čačku 94 ubacili su Miloš Stajšić i Traj Aleksander, uz dodatak da je Amerikanac podelio i devet asistencija.

U derbiju začelja u Leskovcu, Tamiš je bio ubedljiv protiv Zdravlja – 92:77. Domaćima nisu pomogle ni sjajne partije Elvisa Harvija i Dragomira Jovića koji su postigli po 20 poena. Pančevci su imali mnogo više raspoloženih igrača, koje su predvodili Aron Trejsi sa 17 i Omar Pajić sa 16 poena.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Vojvodina – Dinamik 83:79, Spartak – Metalac 99:78, Mladost – Zlatibor 81:82, OKK Beograd – Novi Pazar 79:87, Radnički – Sloboda 74:79.

Na tabeli vode Vojvodina i Zlatibor sa skorom 15-4, slede Spartak i Vršac sa pobedom manje.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO UŽIVO sa Mićom Berićem posle meča Partizan – Žalgiris

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar