Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: Tanjug/AP Photo/Ron Schwane)

Jokić ostao misteriozan po pitanju igranja za Srbiju

Nikola Jokić je imao sjajnu noć u pobedi Denvera nad Oklahomom 133:127, a posle meča je usledilo pitanje o reprezentaciji Srbije i igranju na prestojećem Evrobasketu. Njega su nedavno posetili selektor Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je dan ranije u razgovoru za „Glas Amerike“ rekao da još ne razmišlja o tome jer je isuviše daleko, ali to nije sprečilo novinare da ga ponovo pitaju o tome.

„Bili su (Pešić i Tarlać, prim.aut). Bili smo na večeri, družili smo se. Bilo je sve kako treba. Kažu da smo dobri domaćini“, bio je kratak Jokić na konferenciji posle meča.

Pitali su Jokića i za planove za taj period, ali je srpski centar sve iznenadio svojom reakcijom.

Jokić je pogledao u stranu, zatim počeo da se smeje i onda se pozdravio sa novinarima. On je u intervjuu za „Glas Amerike“ bio jasan po tom pitanju.

„Ja ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Nekako pokušavam da se fokusiram na sadašnjost, a to kad dođe razmišljaću kad dođe“.

Jokić je u pobedi Denvera nad Oklahom postigao 35 poena uz 12 skokova i osam asistencija, a Denver nastavlja trku za poziciju četiri dok mu Minesota preti za šesto mesto.

BONUS VIDEO Atraktivno zakucavanje Nikole Kalinića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare