Foto Promo

Zanimljiva scena iz poslednje emisije

U poslednjoj epizodi talk show programa „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, popularni voditelj doživeo je prijatno iznenađenje u režiji Shoppster.com, najveće integrisane online i TV prodavnice u Srbiji.

Ideja je rođena tokom prethodne emisije, kada je Ivanović izjavio da „u Premijer ligi mora da navija za Sautempton“. Kao velikom Zvezdašu, Ivanoviću nije bilo teško da izabere svog ostrvskog favorita, jer „Sveci“ takođe nose crveno-bele pruge, a njihova popularnost u Srbiji neprekidno raste od kada je većinski vlasnik kluba postao srpski biznismen Dragan Šolak.

Zato je ekipa Shoppstera odlučila da ga obraduje upravo novim dresom Sautemptona, koji se nalazi u okviru zvaničnog asortimana klupske sportske opreme na ovoj online prodavnici.

Naravno, ni ovaj deo emisije nije prošao bez malog „dramskog“ obrta sa miljenikom publike Banetom, koji je pred kamere izašao u dresu Sautemptona – pogledajte insert:

Pored Ivana Ivanovića, sve brojniji domaći navijači koji Sautempton uveliko nazivaju „srpskim premijerligašem“, sada imaju priliku da preko Shoppster.com lako, brzo i iz udobnosti doma razgledaju i kupe sve aktuelne varijante dresova, kao i dukserice, šalove, majice i sportske jakne svog omiljenog ostrvskog kluba.