Foto: Youtube.com

Košarkaši Denvera poraženi su od Golden Stejta sa 107:105, ali je rezultat u drugom planu tokom pripremnog perioda - fokus će biti na uigravanju Fakunda Kampaca i povratka u ritam.

Nikola Jokić odigrao je efikasnu i sjajnu partiju sa 26 poena uz 10 skokova i pet asistencija, a deluje da će lepo sarađivati sa Fakundom Kampacom.

Borbeni i kreativni Argentinac je za 24 minuta imao osam poena (3/6 u šutu iz igre), uz tri asistencije, skok i ukradenu loptu, po statistici bi svako rekao – ništa epohalno, ali košarka nije samo statistika, na šta je podsetio Jokić.

Biće potrebno vremena da se Kampaco uigra i „ušemi“ sa ekipom, a prvi signali sa prvog meča Jokiću su bili dovoljni.

Zato je i pogledao statistiku, pa se začudio jer brojke nisu zvučale spektakularno, ali je Kampaco na njega ipak ostavio utisak.

„Potrebno je samo da klikne, nekad se to desi sutra, nekad treba vremena. Momci polako upijaju šta Majkl Maloun traži od njih, u poslednjoj deonici im je tačno govorio gde da budu, šta da rade. Fakundo je počeo da razume polako, da shvata šta se od njega traži. Ne znam kakve su njegove statističke kolone, moram da pogledam. Eto, osam poena, tri asistencije i skok. Ali ja mislim da je uradio sve što treba na terenu. Samo da klikne sve, i bićemo veoma dobri“, rekao je Jokić.

Pogledajte i kako je Jokić odigrao.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar