Foto: Printscreen Instagram

Natalija Maćešić, životna saputnica srpskog košarkaša Nikole Jokića bila je sa suprugom na hipodromu na jubilarnoj 20. trci za pehar Sombora.

Jokić, košarkaš Denver Nagetsa otkazao je učešće na kvalifikacionom turniru i Olimpijskim igrama ovog leta kako bi se odmorio i praktično čim je stigao u Srbiju, otišao je na gradski hipodrom.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo se u subotu zatekla i njegova trudna supruga, koja je pratila program od šest kasačkih trka, ali i sam Jokić koji je sve nestrpljivo gledao sa strane.

Ona centralna bila je na programu od 18 časova i u njoj se trkalo šest grla starijih od tri godine: Billie Holiday, Serial Killer, Vanity Caf, Brenno Laumar, Team Work i Grumetti.

Brenno Laumar je jedan od Jokićevih konja koji je ove godine promenio vlasnika i završio je prvi ispred ostalih.

Nagradni fond glavne trke je 100.000 dinara. Da podsetimo, upravo je supruga Natalija i činjenica da ona i Nikola čekaju dete bio jedan od razloga što MVP NBA lige propušta okupljanje reprezentacije.

„Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti“, rekao je Jokić Tanjugu.

Reprezentacija je u međuvremenu otputovala u Atinu, gde u nedelju od 19 časova igra protiv Grčke u poslednjem meču Akropolis kupa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare