Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Aron Gordon, košarkaš Denver Nagetsa ispričao je anegdotu kako je doživeo saigrača Nikolu Jokića tokom boravka u Srbiji.

Gordon je između sezona bio u Somboru kod Jokića i tamo su zajedno provodili vreme, pa krilni centar Denvera opisuje Nikolu kao „gangstera“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kul je, veliki dečko mora da ostane aktivan. On je kao predsednik, gradonačelnik, guverner, senator, kako god želite da ga nazovete tamo. On je taj“, rekao je Gordon o Jokiću u podkastu „Knuckleheads“.

Proveo je samo tri dana u našoj zemlji i za to vreme je naravno stigao da ode na hipodrom, gde je gledao konjičke trke.

„Sombor je kul. Bude ti jasno zašto je Nikola tako uspešan. Njegove vrednost su poravnate sa pobedama, svakog dana radi na svom telu, svakog dana jede pravu hranu i svakog dana provodi vreme sa porodicom. Jednostavno je miran, smiren, uvek ima vremena da se javi komšiojama. Vodi računa o svojim ljudima, on je prosto dobar dečko od početka do kraja. Jasno je zašto pobeđuje. Pazi na ljude, pazi na Sombor i fokusiran je, a onda ode i trka se konjima i vozi bicikl kroz grad. On je tamo kao gangster“, ispričao je Gordon.

Gordon i Jokić su zajedno u junu osvojili titulu šampiona NBA lige, prvu u istoriji Denver Nagetsa. Pobedili su Majami Hit u pet utakmica velikog NBA finala.

Prethodno su izlazili na kraj sa Los Anđeles Lejkersima, Finiks Sansima i Minesotom Timbervulvs u plej-ofu zapadne konferencije.

BONUS VIDEO: Jokić isključen u Čikagu posle rasprave sa sudijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare