Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić nije se najbolje proveo u meču Denver Nagetsa i Čikago Bulsa.

Denver je pobedio sa 114:106, a Jokić je izbačen s utakmice jer je opsovao sudiju. Iako je ostao bez najboljeg igrača u drugoj četvrtini, posle duela s Nikolom Vučevićem, Denver je uspeo da slavi, dok je Srbin izašao u momentu kad je imao četiri poena, devet skokova i šest asistencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je sve prošlo vratio se i na situaciju koja je obeležila meč i prisetio se kako umeju da reaguju navijači u Srbiji na sporne odluke arbitara.

„Tako je kako je. Srećan sam što ovu utakmicu nismo igrali u Srbiji, bilo bi baš zabavno videti kako bi se ovo završilo. To je što je, neki ljudi mogu da kažu šta god žele, ali, nekada i kada kažem nešto, to ne može da bude tehnička, ali tako je kako je“, rekao je Jokić posle meča.

Poznat je po burnom temperamentu i reakcijama zbog kojih je više puta bio isključivan, ali se već nekoliko godina trudi da to svede na razumnu meru.

„Ne, ja nekada pređem liniju, ali moje reči ne prelaze liniju. Tako je kako je. Ne bih da kažem sada nešto i da platim ceh“, dodao je Jokić i istakao da faul za koji je sankcionisan nije bio tako oštar.

Našalio se i rekavši da njegova isključenja možda i nisu loša dok god Denver pobeđuje, ali mu je žao što je mnogo srpskih navijača došlo da gleda baš njegovu partiju.

„Ovo je grad sa drugom najvećom populacijom, Beograd je najveća, druga je ovde. Možda su došli da me vice. Da, nikada ne želite da budete isključenim, ali ponekad se i to desi“, zaključio je Jokić.

Redži Džekson je predvodio Nagetse sa 25 poena, Majkl Porter je ubacio 17, Džulijan Stroter 16 poena, a Aron Gordon je bio dobar sa 14 poena, sedam skokova i šest asistencija.

BONUS VIDEO: Sjajan duel Bogdanovića i Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar