Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miloš Teodosić je otpao sa spiska putnika za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 1. do 18. septembra igra u Češkoj i Nemačkoj, ipak, bura se ne stišava.

U utorak uveče se pojavio snimak kako Teodosić sa sada već bivšim saigračima iz reprezentacije peva čuvenu pesmu sa blago izmenjenim rečima.

PROČITAJTE JOŠ

Sada se pojavio i video snimak igrača na kom se vidi Teo kako peva poznatu narodnu pesmu.

„Jednoga dana žaliće mnogi što me više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena“, pevali su reprezentativci Srbije u kafani u ponedeljak uveče.

Poznata narodna pesma je po svoj prilici vid podrške i omaža koju je više košarkaša i van reprezentacije iskazalo dugogodišnjem plejmejkeru nacionalnog tima.

Supruga Jelisaveta Orašanin je odlučila da još jednom pruži podršku mužu, ovog puta objavljivanjem čuvenih izjava Stefana Birčevića, Marka Simonovića i Dušana Dude Ivkovića o plejmejkeru.

Ovaj snimak je podelila na nekoliko „storija“.

„Kouč Janakis nam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo i tako dalje. Ali znate zašto ima spore lateralne kretnje. Ima velika mu*a pa mu smetaju, udaraju o parket, sprečavaju ga da ide levo i desno. Ja sam se smejao, ali to je jedna istina“, rekao je Ivković i nasmejao se od srca tada.

Nije bilo očekivano da Teodosić otpadne sa spiska u ponedeljak, kada se pojavila informacija da se to desilo.

Petnaestak godina je bio lider nacionalnog tima i integralni deo gotovo svih pohoda Srbije u timovima Dušana Ivkovića i Aleksandra Đorđevića.

Poslednjh godina su ga povrede sprečavale da pomogne nacionalnom timu, pa ga nije bilo na Mundobasketu u Kini, ali je sada preporuka bila priznanje za najboljeg igrača finala Evrokupa u kom je Virtus uzeo titulu i plasirao se u Evroligu.

Pešić i Košarkaški savez za sada nisu obrazložili odluku da Teodosić ne bude deo ekipe na dva predstojeća meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i na Evrobasketu u septembru.

BONUS VIDEO Teodosić i reprezentativci pevaju „Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena“

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

 

 

Komentari

Svi komentari (4)