Milan Tomić, Janis Sferopulos
Foto: EPA-EFE/ADRIAN RUIZ DE HIERRO

Još uvek se ne zna ko će preuzeti "vruću" klupu beogradskog tima

Košarkaši Crvene zvezde ostali su bez trenera nakon što je Dejan Radonjić potpisao ugovor sa Panatinaikosom, a još uvek se spekuliše o tome ko bi mogao da bude njegov naslednik.

PROČITAJTE JOŠ:

Pojavile su se informacije da bi to mogao da bude Janis Sferopulos, ali prema pisanju grčkih medija, Zvezda mu trenutno nije u fokusu.

Kako navodi „Totalbasket“, Sferopulos čeka neku drugu ponudu, ne treba zaboraviti da je ranije odbio i Baskoniju zbog finansija.

„Budući da Srbi idu na smanjenje budžeta, a ne na povećanje, Sferopulos će nastojati da dobije još jedno radno mesto koje će zadovoljiti njegove potrebe,“ piše u tekstu na portalu „Totalbasket“.

Dobro informisani košarkaški novinar, Hristos Harpidis, objavio je na Tviteru da bi Duško Ivanović mogao da bude potencijalno rešenje za crveno-bele naredne sezone.

Što se Sferopulosa tiče on je najveće trenerske uspehe ostvario sa Olimpijakosom i Makabijem. Sa Pirejcima je dvaput osvajao titulu u Grčkoj, ali je dva puta poražen i u finalu Evrolige. Sa Makabijem je tri puta osvojio krunu u Izraelu i još dva puta u Kupu. Osim njih, u karijeri je vodio i PAOK i Panionios, a bio je pomoćni trener grčke reprezentacije i moskovskog CSKA. Takođe, oprobao se i u NBA ligi, gde je bio asistent u Hjuston Roketsima.

BONUS VIDEO Navijači Olimpijakosa pevaju Zvezdine pesme 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare