Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Grčki košarkaš Janis Papapetru više nije igrač Partizana, objavio je klub.

Ono što se i pretpostavljalo prethodnih dana, sada je i zvanično dobilo epilog kada je klub objavio i zahvalio se Grku na onom što je uradio za crno-bele.

PROČITAJTE JOŠ:

Papapetru je prosečno u Evroligi imao 7,6 poena i 3,1 skok u proseku, a imao je i 1,1 asistenciju po meču. Sa Partizanom je stigao do Top 8 faze Evrolige gde je u pet utakmica izgubio od Real Madrida, koji je kasnije osvojio titulu prvaka Evrope.

Popularni Pap je bio solidan i u ABA ligi gde je imao 6,5 poena po meču za Partizan i gde su crno-beli uzeli titulu posle deset godina.

Prethodnih dana se pisalo da će Papapetru u Panatinaikos, koji mu je navodno ponudio milion i petsto hiljada evra. Atinski „zeleni“ su iz Partizana već odveli Matijasa Lesora, dok su iz Crvene zvezde odveli Luku Vildozu.

U istom danu kada je Partizan objavio da odlazi Papapetru, Fenerbahče je predstavio još jednog doskorašnjeg igrača kluba iz Humske, Jama Madara koji je otišao posle dve godine u Partizanu.

Papapetru je pre Partizana igrao za Panatinaikos od 2018. do 2022. godine, a pre toga je pet godina bio deo Olimpijakosa.

BONUS VIDEO: Jabusele provocira košarkaše Partizana, podsmevao se Lesoru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar