Foto: EPA/JASON SZENES CORBIS

Legendarni NBA centar, Kevin Garnet, priznao je da bi se njegova generacija teško snašla "balonu", zbog mnogobrojnih ograničenja.

„Da budem iskren, moja generacija ne bi mogla da igra u ‘balonu’. Znate koliko sam često sebi dozvoljavao da psujem. Čuli ste me. Liga bi morala da zaposli gomilu cenzora. Nije bilo ovoliko kamera, igrači bi šetali goli, pokazivali m..a. Liga je bila drugačija, mi smo bili muškarci“, rekao je Garnet.

PROČITAJTE JOŠ

Pokušao je da zamisli šta bi bilo da su bili „zatvoreni“.

„Nikada se ne bismo snašli u takvoj situaciji. Bio bi to haos. Bilo bi vrlo teško da sve one momke sa kojima sam igrao stavite u ‘balon’. Ne bismo bili svoji u tom zatvoirenom prostoru. Svi su bili ozbiljni rivali, spremni za borbu.“

Osvrćući se na minutažu Janisa Adetokunba u plej-ofu, Garnet je rekao da mu današnja liga ne bi odgovarala i zbog odnosa trenera prema igračima.

„Sada smo u drugoj ligi. Znate šta? Biću iskren. Verovatno će se ‘posrati’ malo po meni za ovo što kažem, ali trenerski staf ne može da priča koliko imate srca, niti znaju kolika su vam zapravo m..a. Ne bih slušao trenere kada je u pitanju ograničavanje minuta u plej-ofu. Jednostavno bih im rekao ‘zajebi’, jer nijedan od njih neće mi pričati koliko ću da igram. Kad izađem na teren, tu sam. Ako mogu da igram, onda igram. Platili su mi da igram, pa zato im (trenerima) kažem ‘začepi i pusti me da igram’. I to je kraj rasprave. Nema više“, slikovito je pojasnio Garnet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)