Šta Ivica Zubac misli o Nikoli Jokiću, da li će igrati za reprezentaciju Hrvatske, kako mu je u Beogradu i kome daje prednost u finalu Evrolige?

Hrvatski NBA as i centar Los Anđeles Klipersa, Ivica Zubac, oduševljen je boravkom u Beogradu, a za Nova.rs otkrio je i za koga je navijao kao mali, ali i kome daje prednost u finalu Fajnal fora Evrolige koji prati ovih dana.

PROČITAJTE JOŠ

Veoma dobro poznaje prestonicu Srbije, pošto je 2016. nekoliko meseci igrao za Megu pre nego što je otišao u NBA. Već šest godina je u najjačoj ligi na svetu, promenio je klub, ne i grad, pošto je pre Klipersa branio boje Lejkersa.

Hrvatski centar i dalje uživa u evropskoj košarci, a za Nova.rs je otkrio šta misli o Nikoli Jokiću i kako izgledaju balkanska druženja u NBA posle bitki na terenu, što ćete narednih dana biti u prilici da čitate u novinama Nova.

Sa bivšim košarkašem Zrinjevca (2013-2014), Cibone (2014-2016) i Mege, a sada Klipersa pričali smo i o igranju za reprezentaciju, završnom turniru Evrolige…

Ivica Zubac Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Super je vratiti se u Beograd posle nekoliko godina otkako sam igrao ovde. Utisci su stvarno super, svi su fenomenalni i ne mogu ni na šta da se požalim. Lep događaj u okviru F4 Evrolige i mnogo košarke, to sve priliči ovakvom gradu i državi koja toliko voli košarku“, rekao je Zubac za Nova.rs u intervjuu kojem je posredovao adidas.

Hrvatski as otkrio nam je i kome daju prednost u duelu Efesa i Reala za evropsku titulu koji je od 19 časova u Areni.

„Polufinalni mečevi su bili kvalitetni, dosta dobre košarke, u finalu igraju dve super ekipe pa se nadam da će i ta utakmica biti isto dobra. Teško mi je da prognoziram, pogotovo što sam odrastao kao fan Real Madrida. Efes igra jako dobro, osvojio je titulu prošle godine, Vasa Micić stvarno igra super… Dajem blagu prednost Efesu“, dodao je Zubac.

O Nikoli Jokiću, trenutno najboljoj NBA petorci od balkanskih košarkaša, druženjima u SAD, reprezentaciji Hrvatske, moći ćete narednih dana da čitate u novinama Nova.

Ivica Zubac Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Ivica Zubac Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Ivica Zubac Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

BONUS VIDEO Magija Vase Micića, uz zvuk sirene ugasio 10.000 Grka u Areni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar