Foto: Printscreen Twitter

Igor Rakočević, nekadašnji košarkaš i kapiten Crvene zvezde, napravio je nesvakidašnju scenu tokom epizode podkasta "Pik end tok" kada je "napao" Milana Dozeta.

Rakočević je tokom jednočasovnog podkasta između ostalog ispričao kako je postao košarkaš, da je imao dobru genetiku od oca Gorana, ali i fanatičnu volju za radom, da je danonoćno gledao klipove Majkla Džordana.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz to je ispričao i kako je vezivao knjige oko nogu da bi imao tegove dok trči uz stepenice, jer u tom trenutku oni nisu mogli da se nađu u sportskim radnjama.

Prisetio se i svog prvog trenera Mihajla Uvalina, a dotakao se i muzičkog ukusa. Tu je došlo do „problema“ sa Dozetom, kada je Rakočević hteo da objasni zašto je bend Ajron Mejden

„Nemoj da sečeš, nije isto, ne možemo da poredimo babe i žabe. Moje mišljenje je da ti moraš da moraš da imaš određeni koeficijent inteligencije da bi se tebi svidela ta muzika. Ne možeš da budeš glup i da ti se sviđa Ajron Mejden, to su tekstovi koji imaju dubinu, značenje, istoriju. Pevaju o svemu mogućem. Često čujem taj komentar i uopšte mi se to ne sviđa. Dakle ta osoba ili je glupa, ako ne može da voli Mejdene, ili nije dovoljno informisana“, rekao je Rakočević.

Rasprava se nastavila i dalje i potom eskalirala „giljotinom“ u koju je Rakočević uhvatio Milana Dozeta.

„Šta? I ti ne voliš Mejdene? Šta, nemaš dugu kosu, ćelav si i bojkotuješ? ‘ajde me bre za*ebavate, ovde me dovodite i pljujete mi Ajron Mejden“. Dozet je ovaj detalj podelio putem svog tviter profila.

„Dokaz koji ću da priložim sudu zbog povrede vrata. Vansudska nagodba ne dolazi u obzir“, našalio se Dozet.

Snimak kompletnog podkasta možete videti ispod teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar