Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Šarlot Hornetsi su u jednoj od najluđih završnica uspeli da savladaju Golden Stejt Voriorse sa 102:100 pogotkom Terija Rozijera sa zvukom sirene. Ipak, čovek odluke je barem u istoj meri bio Drejmond Grin koji je potpuno izgubio žice na devet sekundi.

Pri rezultatu 100:98 Hornetsi su nakon sudijskog podbacivanja došli do lopte, a Grin se bacio na Gordoona Hejvorda kako bi izborio novo podbacivanje.

PROČITAJTE JOŠ

Sudije su prihvatile da je zvezda domaćeg tima na vreme tražila tajm-aut. To je iznerviralo Grina koji je počeo da protestuje, a nije se smirio ni nakog što je dobio tehničku grešku, pa je ubrzo dobio i drugu, zbog koje je automatski bio isključen.

Tako su Hornetsi uz posed lopte dobili i dva slobodnja bacanja, koje je Rozijer pretvorio u izjednačenje. Upravo on je pogodio za kraj (možda i posle koraka koje sudije nisu videle) i uz zvuk sirene doneo pobedu svom timu.

Kasnije je objavljeno da je Grin prvu tehničku dobio zbog psovanja igrača rivala, a drugu jer je psovao sudije.

Nakon meča je Stiv Ker, trener „ratnika“, bio vidno iznerviran postupkom igrača.

„Prešao je granicu. Volimo njegovu strast i energiju, ne bismo bili ekipa kakva jesmo bez njega, ali to mu ne daje pravo da prelazi granicu i on to zna“, rekao je Ker.

Stef Kari je meč propustio zbog povrede.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar