Foto: Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncelli

Košarkaši Sakramenta izgubili su od Čikaga sa 122:114, a akter duela bio je i naš reprezentativac Nemanja Bjelica.

PROČITAJTE JOŠ

Lavin je predvodio Čikago sa 37 poena, uz šut 15-20 iz igre, pa je malo šansi imao Sakramento da isparira ovome.

Begli je nosio Kingse sa 26 poena i 11 skokova, a naš Nemanja Bjelica je za samo 12 minuta na parketu imao devet poena uz tri skoka i asistenciju.

Neočekivano je Bjelica dobio ovako skromnu ulogu, iako je u prošlom meču bio prvi strelac ekipe sa 25 poena protiv Majamija, kada je igrao 35 minuta.

U svakom slučaju, jasno je da nema pravog kursa u kalifornijskom timu, koji je vezao čak šesti poraz i lagano pada ka svom starom mestu u donjem domu Zapada.

Vašington je nadigrao Blejzerse uz 37 poena Bila i 27 Vestbruka, kome su tripl-dabl izgradile asistencije (13) i skokovi (11).

Demi Avdija je uzeo samo jedan šut za 11 minuta na parketu, ubacio je dva poena uz dva skoka, dok je Portland standardno nosio Lilard sa 35 poena i 12 asistencija.

Finiks je deklasirao Grizlije uz 23 poena Bukera i 19 Šarića, Lejkersi su svedeni na skroman učinak sa samo 94 poena protiv Majamija, koji je imao dva više za trijumf.

Nan je ubacio 27 poena, Batler 24, Kuzma je bio najefikasniji u timu iz Los Anđelesa sa 23 poena. Majami je diktirao temo u završnici, na kraju je čak ispustio +10, ali ne i trijumf.

Rozije je bio adut Šarlota protiv Voriorsa, sa 36 poena, pa su Hornetsi iskoristili odsustvo Stefa Karija za pobedu.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar