Foto: AP Photo/Tony Gutierrez

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa (12-10) savladali su Dalas Maverikse (9-14) sa 147:116, a susret je obeležio Keli Ubre Junior.

Dalas nastavlja seriju loših rezultata, a nervozni Luka Dončić nikako ne uspeva da odigra na nivou sa početka sezone. Sada troši neuporedivo više lopti, a često je nezadovoljan potezima saigrača, ali i sudijskim odlukama.

PROČITAJTE JOŠ

Boban Marjanović je odigrao pet minuta u porazu Dalasa, a postigao je četiri poena (1/4 iz igre) i uhvatio šest skokova.

Ubre je partiju karijere zaokružio i blokadom nad našim 222 centimetara visokim centrom, a ta scena se brzo proširila društvenim mrežama.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Golden Stejt je podigao ritam igre krajem treće deonice i u poslednjoj potpuno slomio otpor rivala.

 

Slovenački bek je na kraju postigao 27 poena uz po šest skokova i asistencija. Kristap Porzingis je dodao 25 poena uz pet skokova i tri asistencije, ali nisu mogli da urade mnogo protiv rivala koji je „sipao“ sa svih pozicija.

U Golden Stejtu svaki igrač igrao na veoma visokom nivou.

Čak sedmoricu dvocifrenih igrača predvodio je Keli Ubre Junior sa 40 poena, osam skokova i dve asistencije, a Stef Kari je dodao 28 uz tri skoka i šest asistencija.

NBA rezultati

Petak

Atlanta – Juta 91:112

Dalas – Golden Stejt 116:147

Filadelfija – Portland 105:121

03.00 Memfis – Hjuston

04.00 LA Lejkers – Denver

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare